Wicketwood Shelties

Home

Voorstellen

Maeglin

Memories

Links

Nessa

Voorstellen

Mijn naam is Joyce. Ik woon samen met mijn man Rob en dochter Robin in het Bosrand Park in Almere. De naam zegt het al: We wonen aan een bosrand waar je lekker kan wandelen met de honden, zelfs los.

Onze eerste hond kwam na een jaar wachten in1989 bij ons. Het was een blue merle sheltie reu van de kennel Claudia’s Love. We noemden hem Wicket. Letterlijk vertaald onderdeurtje (ivm mini collie!) en bekend van de film Star Wars als de dappere Ewok! Ons onder deurtje bleek een flinke Sheltie te worden.

We begonnen met puppy cursus en eindigden met behendigheid. Met als hoogtepunt deelname aan het EK 1993 in Nederland en zijn titel Nederlands kampioen behendigheid in 1995.

Inmiddels hadden we in 1990 onze Skooter van de kennel of the Happy Voice gekregen. Ons Enfant Terrible. Skooter was een zeer drukke enthousiaste behendigheid fanaticus. Hij had een slechte start gehad en kon helaas door een blessure niet meer deelnemen aan de behendigheid. (zie memories). Skooter werd bijna 14 jaar en stierf 02-02-2004.

Op 03-02-2004, een dag later werd Maeglin geboren van de kennel De Casa Wolveson van Rianne Schoeber. Ze had 4 broertjes (Sem, Orlando, Diego, Joey en zusje Ilja). Nog even heeft Wicket Maeglin gekend maar stierf op een zeer mooie leeftijd van15 jaar .. Mei 2004. (Klik op verder)